Farmacie Proprie #1 Farmacie în Romain
Telefon ROMANIA:
Numar telefon international :
Telefon ROMANIA:
Numar telefon international :
Cos cumparaturi: Lei 0.00
Livrare rapida Pentru toate comenzile

Comanda online

Modalitatile de comanda propuse de noi deschid calea simplitatii in accesarea tratamentelor dorite. Urmatoarele etape va vor orienta la fiecare pas in efectuarea unei cumparaturi reusite.

Identificarea produselor

Pe situl nostru puteti distinge cu urusinta paginile cu produsele catalogate la vanzare.

Orice medicament adaugat vine cu precizari informative de interes privind descrierea produsului, benefici, utilizare, contraindicatii si cu butonul aferent pentru cumparare. Aveti la indemana deopotriva un camp de cautare pentru situatiile cand nu reusiti sa reperati medicamentul care va intereseaza.

Adaugarea elementelor in cos

Selectarea produselor si plasarea concomitenta in cosul de cumparaturi care afiseaza instantaneu suma cumparaturilor efectuate sunt simplu de realizat cu un singur click. La final accesati butonul de finalizare comanda si sunteti dirijat sa completati formularul cu amanuntele necesare livrarii si platii.

Care sunt alternativele de plata?

La aceasta sectiune aveti la dispozitie plata in avans prin card bancar VisaElectron, MasterCard sau American Express. Pentru achitarea prin card se completeaza detaliile cerute de pe cardul dumneavoastra fata-verso. Veti primi la finalul parcursului un mesaj de confirmare cu numarul de inregistrare atasat solicitarii facute.

In eventualitatea ca sunteti nesatisfacuti de calitatea bunurilor asiguram posibilitatea returnarii cu inapoierea contravalorii cumparaturilor. Optiunea este valabila 10 zile de la concretizarea tranzactiei completand formularul de retur. Marfurile returnate nu trebuie sa fie neconforme prezentand urme de uzura sau desigilare.

Mai jos aveti cele mai frecvente intrebari adresate de clienti, speram ca raspunsurile va sunt de folos.

Este neaparat sa fiu autentificat pe site pentru a putea cumpara?

Varianta propusa de noi este sa dam libertatea de alegere fiecarui utilizator. Nu este obligatorie intregistrarea unui cont pe site pentru crearea comenzii pe web, cu siguranta insa este o alegere preferabila pentru adeptii doritori sa comande repetat de la noi. Un cont online are avantajul ca arhiveaza toate cumparaturile si nefiind necesara reintroducerea datelor de identificare sau de livrare pentru comenzile ulterioare. Durata cumparaturilor se scurteaza considerabil, se reduc riscurile completarii eronate a campurilor. Cu aceasta varianta nu trebuie sa fiti preocupat decat de selectarea produselor.

Am nevoie de reteta pentru a putea cumpara?

Toate medicamentele comercializate de noi se pot accesa fara reteta direct prin comanda online. Pentru fiecare produs medicamentos listat exista o sectiune informativa la vedere pe care clientul o poate citi si reviziui inainte de a lua decizia de cumparare.

Exista o limita de produse pentru fiecare comanda?

Momentan nu restrictionam cifra de unitati de produs la o cumparare. Limitarea survine in schimb implicit din disponibilitatea stocului din depozit.

Ce fac daca produsul dorit nu mai exista in stoc?

Facem eforturi sa tinem actuala lista medicamentelor tinute la vanzare. Cateodata si in special in promotionale se pot plasa comenzi simultane care pot epuiza stocul unui produs la un moment dat. In aceasta circumstanta va rugam sa ne contactati prin email pentru a ne putea ocupa cu prioritate in aprovizionarea cu medicamentul dorit pentru dumneavoastra.

Ce pot sa fac daca se blocheaza procesul comenzii la oricare din pasi?

Din diverse probleme tehnice foarte rar s-ar putea ivi blocarea functionalitatii sitului web in timpul procesarii comandarii. Reincercati in cateva minute sau instiintati-ne prin email despre impedimentul intalnit.

Pot sa modific adresa de livrare dupa ce am finalizat comanda?

Destinatia pachetului si alte amanunte ce compun elementele comenzii pot fi modificate daca ne anuntati in timp util. Orice modificare va fi luata in calcul din momentul consemnarii.

Aveti in echipa un medic pentru lamuriri suplimentare in privinta unei comenzi?

In prezent nu avem un doctor care sa ofere sfaturi si indrumari. Totusi suntem un grup compus din personal cu experienta, farmacisti licentiati care va pot oferi sprijinul necesar pentru alegerea cea mai potrivita sanatatii dumneavoastra.

Cum pot sa anulez un produs?

Anularea unui produs din comanda poate fi realizata daca acel produs nu a fost plasat inca pentru a fi livrat. Daca produsul a ajuns deja la destinatie, puteti sa il returnati respectand termenii politicii noastre de retur detaliate mai sus.

Contul meu