Farmacie Proprie #1 Farmacie în Romain
Telefon ROMANIA:
Numar telefon international :
Telefon ROMANIA:
Numar telefon international :
Cos cumparaturi: Lei 0.00
Livrare rapida Pentru toate comenzile

Livrare si transport

In momentul savarsirii comenzii veti avea oportunitatea sa alegeti preferinte proprii de livrare si tranport care sa corespunda programului dumneavostra si sa va faciliteze accesul catre medicamentele comandate.

Livrarea produselor procurate prin farmacieproprie.com se face prin colaborarea cu serviciile de curierat rapid pe toata intinderea Romaniei. Colaboram pentru a face coletele sa ajunga in siguranta cat mai curand la dumneavoastra.

Beneficiati de doua optiuni: livrarea la usa efectuata fara intermediari de catre curierul rapid care se realizeaza de Luni pana Vineri intre orele 10:00 si 18:00 sau livrarea prin sistemul Collect Point care inseamna ducerea coletului nu acasa ci la unul din punctele de colectare cu aceeasi denumire din vecinatatea locatiei serviciului dumneavoastra, de scoala copilului sau de alta amplasare apropiata traseului dumneavoastra zilnic. Atuul acestei cai este durata scurtata de expediere si facilitatea accesarii coletului. Daca va hotarati pentru acest sistem dupa ce faceti comanda si alegeti locatia punctului de colectare veti primi un mesaj text ce contine codul necesar la deschiderii compartimentului cu coletul dumneavoastra.

Valabil doar pentru zona metropolitana Bucuresti dispuneti si de optiunea Optiunea eBOX prin care produsele comandate online vor fi livrate in lockerele eBox de pe raza municipiului. Veti putea ridica expedierea in termen de 7 zile calendaristice de la primirea mesajului cu codul aferent accesarii lockerului. Comenzile nu trebuie sa depaseasca valoarea de 1000 de lei si greutatea de 10 kg.

Durata livrarii

Termenul livrarii incepand cu preluarea comenzii de la depozit este calculat astfel incat indiferent de traseu sa nu se depaseasca 21 zile lucratoare. In orase, comune si sate usor accesibile transportul se face in maxim 5-7 zile, exista insa si localitati in special zone rurale dificil de parcurs pentru care livrarea necesita timp in plus.

Comenzile facute dupa ora 14:00 in zilele de Vineri vor fi procesate incepand cu ziua de Luni a saptamanii urmatoare.

Un alt argument de evidentiat este disponibilitatea produsului, daca produsul dorit nu figureaza in stoc se suplimenteaza termenul de livrare cu ragazul util reinnoirii stocului din depozit, veti putea fi instiintat despre durata estimata daca doriti asta.

Tariful livrarii

Calculam tarifele livrarilor tinand cont de greutatea pachetului si de distanta de parcurs pana la destinatia precizata de client. Teritoriile de distributie in Romania sunt impartite in 3 categorii: zona 0 corespunzatoare resedintelor de judet si orase, zona pentru 1 localitati limitrofe si zona 2 ce cuprinse localitatile la o distanta considerabil mai mare fata de agentiile de lucru ale curierului. Tariful este afisat si actualizat in mod automat in timpul completarii formularului de comanda. Pentru pachetele care depasesc primul kilogram se va percepe taxa suplimentara pentru fiecare kilogram in plus.

Lista tarifelor standard pentru un colete - pretul primului kilogram:

  • 12 lei pentru Bucuresti
  • 17 lei pentru zonele in care curierul are puncte de lucru
  • 42 de lei pentru localitatile unde curierul nu are acoperire.

Tarifele livrarii pot face obiectul reducerilor in perioadele promotionale organizate de compania noastra.

Optional aveti ocazia sa verificati la orice moment statusul comenzii dumneavoastra cu sistemul de tracking prin codul AWB. Daca va formulati aceasta optiune veti primi un cod anexat comenzii de introdus pe situl web al curierului. Asa veti afla informatii relevante si in timp real despre localizarea comenzii.

Verificarea integritatii si conformitatii continutului coletului este o alta optiune larg utilizata in special in expeditiile ce implica marfuri perisabile. Pentru o taxa suplimentara aveti oportunitatea de a alege ca pachetul sa fie livrat chiar si in zilele de Sambata. Alegand oricare din alternativele descrise puteti sa alcatuiti o versiune de serviciu de livrare totalmente transparent pentru dumneavoasta.

Returul unui produs este plauzibil numai in situatia atipica in care acesta nu a fost desigilat si pentru motive bine intemeiate de neconformitate. Luam masuri de precautie suplimentare la impachetarea medicamenteleor sau suplimentelor alterabile tocmai pentru a reduce incidenta acestor imprejurari la minimum.

Contul meu